Evenmenten

Hieronder vind je het actuele aanbod van Nia activiteiten: workshops, playshops, kennismaking met Nia, een Nia training.

 

Wil je graag een workshop of les op maat, bijvoorbeeld tijdens een open dag, evenement, als teambuilding of een activiteit met vrienden? Aarzel niet om enkele docenten te contacteren!


Agenda

13 mei-20 mei 2023 | Mallorca Retreat (Nia, Yoga & mindful hiking)

Kijk je uit naar eindelijk weer eens wat echte me-time, relaxen en opladen in de Mallorcaanse zon? Kom genieten van een week met NIA, yoga en mindful hiking. Er is ruimte voor rust en reflectie. Voor plezier en puur genieten. Voor dansen op het strand met Kim Brice of genieten van een heerlijke massage door Carola. En natuurlijk staan er weer fijne yogalessen en prachtige hikes op het programma.

 

Het motto van Glow retreats is: 'anything goes'; jij bepaalt wat je nodig hebt voor een energieke body & mind. Alles mag, niets hoeft.
Whatever it takes to make you glow from the inside out.zomer 2023 | yoga dance ibiza retreat

Geniet van een heerlijke week aan zee op Ibiza met Nia, Yoga, Workshop Afrikaanse Percussie, Afrikaanse Dans & een hiking Wondertour.

 

Georganiseerd door Nia & Yoga docente Nicolette Aalbers.


"Nia nodigt mij uit naar mijn lijf te luisteren. 
Wat goed voelt te volgen en via plezier mijn doelen te bereiken; Nia brengt mijn hele lijf, van tot tot teen, in beweging.
Ik noem het altijd de vitamine shake voor al mijn spieren, gewrichten en weefsels.
Iedere les ontvang ik een dosis kracht, stabiliteit, flexibiliteit, mobiliteit,
ontspanning, plezier en een boost levensenergie.
Nia houdt me jong en vitaal!"
-Nia danser-